Skreddersydde kjøkken fra JKE og Strai

JKE – nordisk design, dansk kvalitet

Stilrene, solide kjøkken der livet leves. Eksklusiv leverandør til TV-suksessen «Eventyrlig oppussing» med Halvor Bakke. JKE leverer det de kaller Nordic Kitchen Design: Et løfte om gode materialer, høy kvalitet og kjøkkendesign som passer til avslappede, nordiske liv. Et løfte de har levert på siden 1970.

Strai – kjøkken for alle livets faser

Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter! Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Våre erfarne kjøkkenkonsulenter hjelper deg trygt gjennom hele prosessen; fra inspirasjon, drøm og idé — via planlegging og tegninger — til bestilling og montering.

Kvalitetsprodukter

Vi på Gulli Trevarefabrikk samarbeider med Strai og JKE, to kjøkkenprodusenter som har vært på markedet lenge og som leverer kjøkken av solid kvalitet. Begge disse produsentene vet hva som passer til nordiske forhold og hva norske kjøkkenkunder vil ha.

 

Nærhet

Mens Strai holder til i Kristiansand, er JKE Dansk. Nærheten til våre samarbeidspartnere er svært viktig om det skulle oppstå skader på leveranser eller andre forhold som gjør at vi må snu oss raskt rundt.

Spesialtilpassede løsninger

Både Strai og JKE har et bredt utvalg av kjøkkenmodeller. I tillegg kan det være greit å vite at det innenfor sortimentet finnes mange muligheter for å lage spesialtilpassede løsninger. Vi kan hjelpe deg med å komme med forslag og råd til ulike løsninger.

 

Strai og JKE møter Gulli Trevarefabrikk

Vårt samarbeid med Strai strekker seg over mange år. JKE er vår nyeste leverandør som virkelig lever opp til utrykket Nordisk design. Det tette samarbeidet gjør at vi lettere kan levere det kundene vil ha, spesielt i forhold til spesialtilpassede løsninger.

 

Bestill tegnemøte, vi hjelper deg gjerne!