Dører

Hos Gulli Trevare legger vi stor vekt på kvalitet blant våre leverandører. Vi samarbeider med norske produsenter, som lager dører av meget høy kvalitet. En dør er det første du går gjennom for å komme inn i et hus eller et rom, og sier veldig mye om hvordan huset er. Mulighetene er mange, men vi hjelper deg å velge  riktige dører til nettopp ditt hus og hjem!

 

Scanflex AS

Scanflex A/S holder til på Birkeland i Aust Agder og er representert med forhandlere over hele landet. Spør etter dører fra Scanflex neste gang du skal ha ny innerdør – våre forhandlere står til tjeneste med gode råd om hvilken dør som passer din personlighet.

Bygg1

Bygg1 tilbyr dører og andre byggevarer. De har moderne lager og kontorbygg som logger sentralt plassert i Ørsta kommune – hjertet av Sunnmørsalpane.

Dørfabrikken på Vatnestrøm

Vatnestrøm Trevarefabrikk har et av landets mest moderne overflate-behandlingsanlegg. Og vi var den første produsent i Norge som tok i bruk Flow-coat overflatebehandling av ytterdører. Alle våre ferdigbehandlede produkter får en fire-trinns behandling som sikrer en jevn og god kvalitet.

Harmonie Norge AS

Harmonie Norge AS er et selskap som tilbyr flere anerkjente varemerker, og typer dører. Vi legger vekt på at kunden skal like vår utforming på dørene. Våre freseteknikker for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over 20 år.