Garasjeporter

Har garasjeporten begynt å knirke? Da kan det være på tide å bytte den ut med en ny.

Mange rundt omkring i landet vårt har eldre garasjeporter laget i tre. Problemet med en gammel treport er at den med årene krever mer og mer vedlikehold og begynner å gå tregt på grunn av fuktighet i treverket. Portene blir i tillegg stygge på grunn av slitasjen fra vind og vær og mange års bruk.

Garasjeporter er ikke hva det en gang var. Vi på Gulli Trevarefabrikk er forhandlere av isolerte stålporter fra den velkjente produsenten Hörmann. Siden oppstarten i 1935 har Hörmann levert millioner av porter, ikke minst gjennom oss på Gulli. 

Hörmann-gruppen er Europas ledende tilbyder av bygningskomponenter som porter, dører, karmer og portåpnere. Siden oppstarten i 1935 har de produsert over 15 millioner porter og levert dem i hele verden. Hörmann-portene leveres i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden NS-EN 12604, med fingerklem-sikring, sideinngrepssikring, fallsikring og andre sikkerhetsinnretninger uten tillegg i pris. Alle Hörmann-portene kan selvsagt utstyres med portåpner.

Vedlikeholdsfrie porter med mange designmuligheter
– Jeg møter mange som kommer for å bytte garasjeport og alle blir positivt overrasket når jeg forteller om fordelene med stålporter, som er både enkle i bruk og vakre å se på. Det er en stor fordel at portene er vedlikeholdsfrie, dette er noe mange setter pris på. Mange blir også overrasket over valgfriheten i forhold til design på porten.

– Generelt kan man si at stålportene fra Hörmann går mye bedre enn eldre treporter, det går på hvordan hele utformingen er og har med skruer, fjærer, vaiere og hjul å gjøre, sier Jon Ivar Grødem, garasjeport-eksperten hos oss på Gulli Trevarefabrikk.

Hvorfor velge isolert stålport?

  • Bredt utvalg porter som passer til ulike typer hus.
  • Vedlikeholdsfritt.
  • Stort utvalg i farger.
  • Muligheter til å velge mellom ulike designmotiv og profiler.
  • Trygge porter med sideinngrepssikring, fallsikring og andre sikkerhetsinnretninger.
  • Stillegående motorer.
  • Alle portene kan leveres med portåpner.

Visste du at du kan få inngangsdører i samme design som garasjeporten? Spør oss om garasjeporter, så viser vi deg mulighetene.