Noen enkle steg til nytt kjøkken

Mange lurer på hvordan de skal gå fram når de skal velge kjøkken? Her får du hele prosessen presentert i noen enkle punkter.

  1. Lag en enkel skisse med mål

En enkel skisse betyr bare at du skal tegne opp rommet slik det er i dag. Husk å plassere inn dører og vinduer og å ta enkle mål. Med enkel skisse mener vi ganske enkelt at du kan tegne med gråblyant på et blankt ark.

  1. Ta med skissen til oss

Stikk innom butikken på Barkåker (link kart) eller ring oss for å avtale tid. Da får du snakke med fagfolk som kan kjøkken og som er vant til å lese enkle skisser. Det beste er om du ringer for å avtale tid (link telefonnummer), da kan vi gi deg den aller beste servicen.

  1. Sammen går vi gjennom skissen

Inne i butikken snakker vi om skissen og ser på vår store kjøkkenutstilling (link fane ”produkter”) slik at du kan se alle mulighetene og ikke minst finne stil og fronter. Her stiller vi en del enkle spørsmål for å få fram hva du tenker og ønsker, slik at vi kan komme med best mulig råd.

  1. Vi tegner opp forslag til nytt kjøkken

Når vi har snakket sammen og sett på mulighetene som finnes, tegner vi opp forslag til nytt kjøkken basert på dine ønsker og behov i kombinasjon med våre faglige råd.

  1.  Gjennomgang av tegningen

Når tegningen er klar, sender vi den til deg eller ringer for å avtale et nytt møte i butikken, dette avhenger av hva du ønsker. Har vi kapasitet, setter vi oss selvfølgelig ned og tegner sammen med deg første gangen du kommer i butikken.

  1. Bestilling og levering

Når vi er enige om tegningen, er det tid for bestilling. Da avtaler vi også tidspunkt for levering. Rask levering og montering er viktig for oss, du skal slippe og vente lenger enn nødvendig på ditt nye kjøkken. Vi garanter at kjøkkenet blir levert og montert i løpet av den uka vi blir enige om.

 

Pssst!

Vi på Gulli Trevarefabrikk har faste montører som nesten utelukkende jobber med kjøkkenmontering og som vi har jobbet med i lang tid. Mens enkelte ønsker å gjøre hele monteringsjobben selv, passer det bedre for andre å sette bort hele jobben. Velg det som passer deg best.